Varen & bezoeken
Combineer uw boottocht met een excursie in het Brussels Gewest of
in Waals Brabant!


Terug naar
'Ontdekkingen en bezoeken in de omgeving van het kanaal en de Groene Gordel'


Wandeling langs de open Zenne in Anderlecht
Deze wandeling van ongeveer 6,5 km toont de laatste restanten van de open Zenne in Brussel Het is een ontdekkingstocht naar het verhaal van de Zenne en het kanaal Charleroi-Brussel: wat zijn de functies, het potentieel en de toekomstperspectieven van deze beide waterlopen?
info
Wandelgids 'De Zenne en het kanaal in Anderlecht'
Co÷rdinatie Zenne - Tel.: 02 206 12 07 - www.coordinatiezenne.be
Op zoek naar de Zenne en het kanaal in het hart van Brussel
Wandeling van ongeveer 6 km laat aan de hand van straatnamen, gebouwen, monumenten en andere zichtbare sporen niet alleen het verhaal van de Zenne ontdekken, maar ook dat van het kanaal en de oude en de nieuwe haven in de stad. Vrij bezoek of geleide wandeling.
info
Wandelgids 'De Zenne en het kanaal in het hart van Brussel'
Coördinatie Zenne - Tel.: 02 206 12 07 - www.coordinatiezenne.be
Wandelgidsen
Bent u nieuwsgierig naar de verhalen en anekdotes van de rivieren in het Zennebekken tijdens een wandeling. langs de waterkant? Onze gids laat u graag de waterloop en haar betekenis ontdekken. Een ideale manier om haar mooie en minder mooie kanten te leren kennen. Natuur, de geschiedenis van de waterloop, het waterbeheer,... zoveel thema's die tijdens deze activiteit aan bod zullen komen.

Coördinatie Zenne organiseert deze begeleide wandelingen (2u) het hele jaar door op aanvraag aan een tarief van € 55/groep van max. 25 personen.

U kan ook zelf er op uit trekken om de waterlopen in het Zennebekken te ontdekken. Coördinatie Zenne biedt verschillende wandelfolders 'Zoektocht naar een rivier' aan.
De folders zijn op aanvraag te verkrijgen aan € 0,50/stuk of downloadbaar via deze link.
info
Coördinatie Zenne - Tel.: 02 206 12 07 - www.coordinatiezenne.be

top >

bezoeken-andere_img1-1
bezoeken-andere_img1-2