Verslagen 2013
 • Met de Waterbus naar het Gordelfestival
  Op zondag 1 september 2013 kon je met de Waterbus naar het Gordelfestival varen, een snelle en directe pendeldienst tussen Brussel en Vilvoorde. Op vertoon van je Gordelfestivalticket kon je gratis mee. Ook de fiets kon mee aan boord en tijdens de tocht was er live muziek. Op de Steenkaai in Vilvoorde was er een terraspunt waar je kon inpikken op de Zennefietstocht naar trefpunt Hofstade.
  - uitnodiging en programma >
  - fotoverslag >


 • Te voet of per fiets de pracht van de Groene Gordel ontdekken
  Ter gelegenheid van het Gordelfestival op zondag 1 september 2013 nam Co÷rdinatie Zenne je in Vilvoorde mee voor 4 verrassende uitstappen met gids langs de waterlopen van de Groene Gordel: ofwel een wandeling door het Park Drie Fonteinen of het project Watersite, ofwel fietstochten langs Zenne, 'Zennekanaal' en Maalbeek, in Vilvoorde, Grimbergen en Zemst.
  - uitnodiging en programma >
  - fotoverslag >

 • Kanaaltochten Brabant Event 2013
  Zomers avondtochtje met de nieuwe Waterbus tussen Vilvoorde en Brussel op woensdag 7 augustus 2013.
  - verslag & foto's >

 • Brabantse Vaar-, fiets en wandelhappening
  Op woensdag 1 mei 2013 kon je de Brabantse kanalen ontdekken tijdens de 10de editie van de Brabantse Vaar-, fiets- & wandelhappening! Deze happening was meteen ook de start van het toeristisch vaarseizoen in Brussel en Brabant.
  - foto's van het evenement 2013 >

 • Een duik in Zenne en Zennekanaal
  Kanaalgidsen en Co÷rdinatie Zenne organiseerden in het voorjaar van 2013 een boeiende informatieve reeks over Zenne en Zennekanaal. Sinds januari dompelde elke activiteit of vormingssessie je onder in een andere functie van de waterlopen in het Zennebekken. Lees het verslag van de verschillende sessies op de site.
  - www.kanaalgidsen.beterug >
verslagen-fotos_img1
verslagen-fotos_img3
verslagen-fotos_img4